Cím:1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 49. I. em.
tel: 061 788-72-40 mob: 70 316-15-62

A frakk és amit biztosítunk

Egy elegáns frakk olyan ruha, mely kifogástalan úriembert varázsol mindenkiből. Korántsem mindegy azonban, hogy milyen is a szóban forgó darab. Frakkjaink tervezésekor és készítésekor figyelembe vettük a táncosok igényeit, tapasztalatait. Figyeltünk a standard tartásra, a keringők dinamizmusára és hangulatára. Ennek, valamint a felhasznált első osztályú anyagoknak köszönhető, hogy a frakk váll része tánc közben nem ugrik fel, így viselőjén mindig szép és elegáns marad. Az összhatás csak akkor lesz tökéletes, ha szánunk időt a részletek kimunkálására is.

A frakkot sokan tévesen a szmokinggal keverik össze, azonban a szmokingnak az eltérő szabása mellett a frakkra jellemző "szárnyai" sincsenek (melyet azért vágta ketté, mert a frakk eredetileg lovaglóruha volt, így a ruha két szára nyeregben ülve két felé eshetett). A frakk a standard táncok (quickstep, slowfox, tangó, angol és bécsi keringő) kellékévé vált, míg a szmokingot revütáncokhoz, koktélpartikhoz tudjuk ajánlani.

Szolgáltatásunk

Az alapszolgáltatásunk a következőket is tartalmazza szalagavató/gólyabál, azaz csoportos megrendelés esetén:
  • A helyszínen mérjük le a táncosokat (iskola, táncpróba stb.), így csak azoknak kell befáradniuk méretvételre, akik nem vettek részt a közös próbán.
  • Extrém méretek is kölcsönözhetőek
  • Kiszállítjuk a szalagavató helyszínére a ruhákat...
  • ...majd vissza is hozzuk őket az esemény után
  • Átadáskor minden frakkot névre szóló ruhazsákban adunk át.
  • Az ország egész területére szállítunk frakkot felár nélkül.
elegáns frakk
Helyszíni segítség
Egy kis igazítás
A frakkok szállítása
Szállítás
Frakkjaink akcióban
Frakkjaink akcióban
Frakkjaink megszámlálhatatlanul
Számtalan számban

Nem csak Budapestre szállítunk! Eddig szállítottunk frakkot a következő városokba is: Balassagyarmat, Budaörs, Budakeszi, Gödöllő, Gyál, Gyömrő, Gyöngyös, Kecskemét, Nagykőrös, Oroszlány, Pécel, Pilisvörösvár, Siófok, Székesfehérvár, Tatabánya, Vác, Zsámbék ...