Cím:1065 Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 49. I. em.
tel: 061 788-72-40 mob: 70 316-15-62

Helyszíni méretvétel frakk kölcsönzéshez

Több mint 600 darabos frakk készlettel állunk rendelkezésükre. Megrendeléstől függően (darabszám, helyszín, alkalom...) helyszíni méretvétellel, ki- és visszaszállítással, helyszíni pótpróbával segítjük bérlőinket országszerte. Csoportos fekete frakk bérlés esetén - 5 fő feletti megrendelésnél - 4.000.- forint kedvezményt adunk minden egyes fekete frakk árából.

Ruhapróba előre egyeztetett helyszínen

Megtakarítás: 5 utazás
 • Nem kell elmenni a kölcsönzőbe méretvételre
 • Nem kell elvinni a frakkot a kölcsönzőből
 • Nem kell elvinni a frakkot az eseményre
 • Nem kell haza vinni a frakkot az eseményről
 • Nem kell visszavinni a frakkot a kölcsönzőbe

A ruhapróbát megbeszélés szerinti helyszínen végezzük (táncpróbán, tanítás után...) Nem csak centizünk, minden esetben teljes ruha méretsort viszünk, a diákok felpróbálják a frakk felsőt és a nadrágot is. Munkatársaink megtanítják, hogyan kell viselni a frakkot, a legelegánsabb ruhadarabot egy férfi ruhatárában. Megismertetik a White Tie "tesztelik" táncos körülmények között. Segítséget nyújtanak a kiegészítők helyes megválasztásában. (Frakking, mandzsetta, merevgallér, lakkcipő, mellény, csokornyakkendő...) A ruhapróba személyenként kevesebb, mint 1 percet vesz igénybe. Azok, akik lemaradnak a helyszíni méretvételről, belvárosi szalonunkban pótpróbán vesznek részt.

Pl: 12 páros keringő:

 • ingyenes ruhapróba a megrendelő által megjelölt helyszínen (táncpróba, iskola, bálterem...)
 • ingyenes kiszállítás az egész országban
 • ingyenes visszaszállítás
 • nincs kaució
 • ár: 6000.- forint / frakk x 12 db. = 72 000.- forint
frakk igazítás
A méretvételezés ábrája

A méret-vételezéshez szeretnénk segítséget nyújtani a fenti ábrával és az alábbi kis útmutatóval.

 1. A méretvételezéshez szükség lesz egy centire (jó, ha hosszabb, mint egy méter). A centinek minden mérésnél feszülnie kell.
 2. A magasságot a saroktól a fejbúbig kell mérni. Segítséget nyújt, ha falhoz állunk cipő nélkül és a fej haj nélküli legmagasabb pontjához húzzuk a falon a centit. (Röviden szólva, a falon megkeressük azt a pontot, ahol a legmagasabb az ember, és ennek a pontnak a földtől vett távolsága a magasság).
 3. A lábhossz mérését úgy érdemes végezni, hogy a köldökünkhöz tesszük a centi egyik végét, és lelógatjuk a végét a földig. Ha a centi megfeszült, leolvassuk az értéket.
 4. A derékbőséget a köldök alatt, a mellbőség nagyjából a mellbimbók környékén érdemes mérni.