Alkalmi frakk és szmoking

A különleges alkalmakra különleges ruhába való öltözködés már többszázéves hagyomány.

A White Tie a legmagasabb rangú eseményekhez méltó megjelenést biztosítja. A frakk viselet szigorúan szabályozott, csakis fehér duplamandzsettás inggel, fehér mellénnyel és fehér csokornyakkendővel viselhető. Az elmúlt kétszáz évben sokat finomodott megjelenése, de az alapok változatlanok.

Amennyiben egy esemény dresscode-ja a Black Tie már jobban követhetjük a divatot, bár ha a hagyományokat követjük akkor klasszikus szmokingba kell bújjunk. A fekete nyakkendő és a dupla mandzsettás ing kötelez, a szmoking színe lehet a fekete, de az egészen mély kék is elfogadott. Alkalmi szmokingjainkat úgy alakítottuk ki, hogy bérlőink bátran viselhessék azt a legrangosabb eseményeken.

Ezt keresem »

A 18. és 19. századi nagy európai operaházakba csak a megfelelően öltözött főúri osztály tagjai léphettek be. A divatot korábban az arisztokrácia tagjai diktálták, a felső osztály ruházata szándékosan szoros és kényelmetlen volt, így azt a hétköznapokban az alsóbb osztály tagjai (főleg kézzel végzett) munkájuk során nem tudták viselni. Az elegancia és a kényelem párosításra napjainkra már elengedhetetlen elvárás. Frakkjaink és szmokingjaink mindegyikét a lehető legpontosabban a bérlőinkre igazítjuk, így az adott ruhadaraban csak élvezni kell egy-egy eseményt nem a ruhában feszengeni.

A bérlés menete nagyon egyszerű

Az árak tartalmazzák a méretre igazítást, a ruha tisztítást is.