Szállítás

10 fős megrendelés felett a megrendelés típusától függően vállaljuk a ruhák kiszállítását országosan.

A szállítást budapesti helyszínek (gólyabálok, szalagavatók, céges rendezvények) esetében leggyakrabban az esemény napján tesszük meg előre egyeztett időpontban.

A kiszállítás alkalmával minden esetben több darabos tartalékszettel érkezünk a helyszínre. Tesszük ezt azért mert:

  • Néhány esetben vannak olyanok aki elfelejtettek megjelenni a méretvételen, de mi nem hagyjuk cserben őket sem! Ott a helyszínen is össze tudunk állítani nekik egy teljes ruházatot.
  • Előfordul, hogy valaki a rendezvény reggelén betegszik meg, és a helyette beugrónak nincsenek meg a méretei, de mi erre is fel vagyunk készülve.
  • Ami elromolhat az is elromlik egyszer. Egy leszakadó gombot a helyszínen vissza tudunk varrni, de egy rossz cipzárat nem tudunk kicserélni. Viszont a tartalék ruhatárból tudunk cserélni.
  • Előfordul, hogy egy szeptemberi méretvétel és egy decemberi bál között a fiatalok – az egészséges életmódnak köszönhetően – akár egy méretet is ugranak feljebb bicepszben. Ezt egy nagyobb méretű csere felsővel jutalmazzuk!

Vidéki szállítások esetében több nappal az esemény előtt érkezünk. Tesszük ezt a fentiek miatt kiegészítve azzal, hogy az ördög nem alszik. Ha esetleg olyan problémával találkozunk amit a helyszínen nem tudunk azonnal megoldani, még marad néhány napunk amikor viszont igen!

A ruhákat minden esetben névre szólóan, ruhazsákokban adjuk át. Az eseményt követően minden esetben így is szedjük össze ellenőrizve nem csak azt, hogy minden visszakerült-e a zsákba, de azt is, hogy ne egy ballagó öltönyöt szállítsunk el a helyszínről.

Szállítással kapcsolatos bármilyen kérdés esetén: 06 70 316-1562