Köszönhetően egyedi ötleteinknek, kitartó munkánknak, töretlen jókedvünknek – és talán némi szerencsének – mára már a legnagyobb készlettel rendelkező frakk kölcsönzőt tudhatjuk magunkénak. Jól szervezett csapatunknak hála, a csoportos bérlőinknek olyan kényelmi szolgáltatásokat tudunk nyújtani, mint a helyszíni méretvétel, online méretleadás illetve a ruhák ki- és visszaszállítása. Mindezt országosan, sőt határainkon túl is.

Egyéni bérlőink a hét hat napján látogathatnak el hozzánk a város szívében,  a Westendtől mindössze 200 méterre található szalonunkba. Itt nyugodt körülmények között kiválaszthatják melyik alkalmi viseletet szeretnék kibérelni, azt kollégáink rövid időn belül méretre is igazítják.

Hogy miben különbözünk sok más kölcsönzőktől?

-Hozzánk egész évben be lehet jönni, nem egy sötét külvárosi pincében tartjuk ruháinkat.
– A legnagyobb darabszámmal rendelkezünk, így minden alkatra tudunk adni frakkot. (Ha mégsem, – és van időnk –  akkor megvarrjuk.
Senki – így mi sem – dolgozunk hibátlanul, de ha valami véletlenül becsúszik azt biztosan, szinte azonnal tudjuk orvosolni.

És ami a legfontosabb: vidámak, segítőkészek, barátságosak vagyunk mert szeretjük amit csinálunk.

Magunkról

Pályafutásunkat versenytáncosként kezdtük olyan régen, hogy ezt az évszámot inkább le sem írjuk. Táncosként nem volt kérdés, hogy egy férfi táncruhának azaz frakknak, nem csak elegánsnak hanem kényelmesnek is kell lennie. Táncosból táncpedagógussá válva azzal szembesültünk, hogy bár a végzős diákok részére a szalagavató igazán fontos esemény, a kölcsönzők számára inkább csak bevételi forrás. Sajnos sok esetben saját munkánk ment tönkre azáltal, hogy egy-egy ócska frakk miatt a srácok inkább a ruhával küzdöttek ahelyett, hogy a táncra tudtak volna koncentrálni, és élvezték volna a hosszú hónapok alatt megtanult táncot.

Ekkor döntöttünk úgy, hogy megnyitjuk saját kölcsönzőnket ahol minden korábbi trenddel szembe menve kifejezetten táncos szabású frakkokat kínáltunk. Frakkjaink tervezésekor és készítésekor figyelembe vettük a táncosok igényeit, és tapasztalatainkat. Figyeltünk a standard tartásra, a keringők dinamizmusára és hangulatára. Ennek köszönhető, hogy a frakk váll része tánc közben nem ugrik fel, így viselőjén mindig szép és elegáns marad. Ez a kialakítás lehetővé teszi a koreográfiákban előforduló legkülönbözőbb figurák megvalósítását mindenfajta kényelmetlenség nélkül. Ha egy-egy olyan fiúval találkoztunk aki egyedi méretekkel rendelkezett, egyedi frakkot készítettünk neki. Ennek köszönhetően mára gyakorlatilag minden méretben találhatók frakkok a frakkfutár kínálatában.

Időközben egyre többen kerestek meg olyanok is bennünket, akik olyan eseményre kerestek frakkot, ahol nem a táncé volt a főszerep, így hamarosan kibővítettük kollekciónkat hagyományos szabású válltöméses frakkokkal és szmokingokkal is.