Helyszíni méretvétel

Csoportos – 10 fő feletti – megrendelés esetén vállaljuk a helyszíni méretvételt. Ennek előnye, hogy tapasztalt kollégánk segítségével egy 25 ős csoport nagyjából 35 perc alatt lemérhető.

A ruhapróbát megbeszélés szerinti helyszínen és időben végezzük. (Iskolai rendezvények esetében jellemzően táncpróba alkalmával esetleg tanítás után, stb.) A centizés mellett teljes méretsort viszünk, így van lehetőség felpróbálni a ruhadarabokat. Munkatársaink megtanítják, hogyan kell viselni a frakkot, a legelegánsabb ruhadarabot egy férfi ruhatárában. Segítséget nyújtanak a kiegészítők helyes megválasztásában és használatába. (Frakking, mandzsetta, mellény, spanyolöv, csokornyakkendő stb.) ide kell egy szóköz Szalagavató szezonban jellemzően legalább 1 – 1,5 másfél héttel a tervezett méretvétel előtt érdemes felvenni kollégáinkkal a kapcsolatot: 06 70 316 – 1562

Ha valaki lemarad a méretvételről azt az esemény előtt legkésőbb 2 héttel lemérjük belvárosi szalonunkban. Külön bejelentkezés nem szükséges, kedd, szerda, csütörtök 10:00-17:30 között bármikor van lehetőség a méretvételre belvárosi szalonunkban.

Vidéki partnereink esetében a méretvételt online is le tudjuk bonyolítani. Ehhez elküldjük a szükséges méretvételi videós segítségünket, és azt a táblázatot amelynek segítségével a méretvételt Önök is el tudják végezni.

A méretvételt követően a frakkokat kiszállítjuk.

Kiszállítás »